ZetavetClinic

Újonnan nyílt rendelőnk célja, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon lássa el a hozzánk betérő kisállatokat. Korszerű felszereltséggel és kiváló szakemberek segítségével igyekszünk mindent megtenni, hogy bármilyen problémával, kéréssel fordulnak hozzánk, abban maradéktalanul segíthessünk. Hiszünk abban, hogy nagyon fontos a tulajdonossal való jó kapcsolat kialakítása, hiszen a pácienseink gyógyulása a rendelőben kezdődik, de az otthoni törődés, gondoskodás és adott esetben gyógyszerezésben teljesedik ki.

Bemutatkozás

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre, betegségmegelőzésre és a táplálkozásra egyaránt. Hiszen ha megfelelően beoltatjuk kisállatainkat, ivartalaníttatjuk őket és még a táplálásukra is odafigyelünk akkor biztosak lehetünk benne, hogy nagyon sokáig élvezhetjük kis kedvenceink társaságát és ők is jó egészségnek örvendhetnek. Emellett fontosnak tartjuk megbetegedés esetén a tulajdonos korrekt felvilágosítását, a kórjóslat és a kezelés részletes és jól meghatározott menetének átbeszélését, illetve az állat utánkövetését.

Kellemes, csendes légkőrt alakítottunk ki úgy a tulajdonosok mint kis kedvenceik számára, hiszem a kisállatokkal való megfelelő bánásmód az egyik legfőbb szívügyünk. Igyekszünk minden páciensünket személyre szabottan kezelni, felmérve annak igényeit, hogy az állatorvosi látogatás ne egy rossz emlék legyen, hanem mindenki farok csóválva vagy üdvözlő nyávogással/dorombolással érkezzen legközelebb is hozzánk.

Körbevezetés

Rendelőnk egy új, jól átgondolt és megtervezett épületben kap helyet, amely célzottan, az állatok ellátására lett kialakítva.

A főbejáraton keresztül egy tágas, barátságos hangulatú váróba érkeznek a hozzánk betérő gazdik és állataik. Itt lehetőségük van bejelentkezni, és amennyiben várakozni kell, ingyenes Wi-Fi szolgáltatás, víz és kávé-fogyasztás áll rendelkezésükre.

Tágas, világos, letisztult kezelőhelyiségünkben folynak a vizsgálatok. Minden esetben felvesszük a kórelőzményt, átbeszéljük a felmerülő problémákat, amit az alapos és részletes fizikális vizsgálat követ.

Amennyiben szükségünk van kiegészítő vizsgálatokra, szinte kivétel nélkül minden ehhez szükséges eszköz elérhető rendelőnkben. Rendelkezésünkre áll többek közt: Digitális röntgen, Ultrahang gép, Endoszkóp- park, Csontsebészeti eszközök, Mikroszkóp, Laborgépek.

Kiemelten felszerelt műtőnkben található egy műtőasztal, altatógép, EKG, életfunkciókat figyelő őrzőmonitorok, infúziós pumpa, minden, ami a biztonságos altatáshoz szükséges. A műtéti előkészítőben gondosan összeválogatott sebészeti műszerpark és többfajta sterilizáló található. A megfelelő felszereltség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő, kíméletes altatószerek használatára, és a leghatékonyabb fájdalomcsillapításra egyaránt.

További helyiségek: mellékhelyiség, labor-, röntgen helyiség, raktár, öltöző.